Belangrijk bericht!Amorettokl

Beste klanten, vrienden en relaties,
Wij hebben besloten de manege te verkopen en sneller dan verwacht hebben wij een koper gevonden.
Het was een moeilijke beslissing, het afgelopen jaar was niet makkelijk, maar wij staan er helemaal achter.
Een manegebedrijf runnen brengt veel stress met zich mee. De grote verantwoordelijkheid voor mens en dier is een grote last op onze schouders. Hetgeen waarmee dit allemaal begonnen is is onze hobby en sport paardrijden, maar daar komen wij helaas bijna niet meer aan toe. Wij hopen dit weer op te kunnen pakken. Wij zullen doorgaan op een andere locatie met onze ruitersportwinkel en webshop Dana Ruitersport die binnenkort online komt.

De afgelopen 12 jaar hebben wij met hart en ziel gewerkt om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de paardensport bij Manege Purmerbos. Met veel plezier hebben wij in de kantine gestaan, lessen en cursussen gegeven en wedstrijden en evenementen georganiseerd. Wij hebben de manege opgebouwd zoals het nu is en daar zijn wij best heel trots op!

Voor het hele team en ook ons gezin en ouders zal de toekomst er anders uitzien, dat brengt veel emotie met zich mee. Wij kijken straks terug op fantastische "Purmerbos" jaren waar wij 24 uur per dag met hart en ziel onze energie in hebben gestoken. Het voelt en voelde als één grote familie.

Op korte termijn zal er voor onze klanten niet veel veranderen, maar wij verwachten dat wij binnenkort meer kunnen zeggen over de planning en toekomst bij de nieuwe eigenaar.

Tot slot:
Bedankt lieve ouders, Dennis, Marcel en onze kinderen. Jullie waren en zijn onmisbaar voor ons. Jullie steun en liefde is onvoorwaardelijk.
Enorm bedankt vrijwilligers door de jaren heen, we noemen verder geen namen, we willen niemand vergeten. We kunnen niet zonder jullie.
Enorm bedankt alle klanten, die wij als Manege Purmerbos, mochten laten kennismaken met deze boeiende en mooie sport.
Enorm bedankt al het personeel dat geholpen heeft om dit bedrijf tot een succes te maken. 
En natuurlijk bedankt alle paarden en pony's die altijd zo hun best hebben gedaan.

Het was en zal een tijd zijn om nooit te vergeten!!

Daniëlle en Nathaliefacebook

Bezoek ons op Facebook voor meer nieuws over Manege Purmerbos

Dana Ruitersport
Van Ijsendijkstraat 389
1442 LB Purmerend
0299-428842
info@danaruitersport.nl

 

 

FNRS-logologoknhs veiligheidscertificaat sbb-beeldmerk1VCN fit en veilig logo