Rijlessen in de vakantie

In de zomervakantie zijn er aangepaste lestijden. Voor deze lessen moet je je opgeven. Je rijdt dus niet in je eigen vaste les. Er zijn lessen op de volgende dagen:
Dinsdagavond: 19.30 t/m 22.30 uur
Woensdagochtend: 9.00 t/m 14.00 uur
Donderdagavond: 18.30 t/m 22.30 uur
Op zaterdag zijn er aparte springlessen. 
Crosstrainingen en buitenritten in de vakantie kun je terugvinden op de website bij rijlessen/speciale lessen/crosstrainingen en activiteiten/buitenritten.

Van maandag 7 augustus t/m 12 augustus zijn wij gesloten en zijn er geen lessen!

Vanaf maandag 4 september beginnen wij weer met de normale lessen.

Fijn vakantie!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt!

Bedankt 2017 10 jaarkl

Bedankt voor alle felicitaties!

Zondag 9 juli vierden wij ons 10 jarig jubileum met een groots Horse Event Purmerend. Het weer was prachtig en er was veel publiek. De shows en clinics waren fantastisch en de kinderen hebben zich vermaakt met ponyrijden, het springkussen, de stormbaan en hoefijzers versieren.
Ook was er veel belangstelling voor de marktkraampjes van Dana Ruitersport, Brooke Hospital, Equus-Bries en Home made Decoratie. De foto's voor een impressie van deze dag kun u vinden op de fotopagina.
Wij willen iedereen bedanken die meegewerkt heeft om deze dag onvergetelijk te maken! In het speciaal alle vrijwilligers en degenen die ons persoonlijk nog gefeliciteerd hebben met bloemen en cadeau's: het personeel Linda, Anouck, Anna, Fleur, Jasmijn, René, Renske en Marith. Onze ouders, partners en kinderen. Inge en Peter, de Rabobank,  Havens,  Swaen van de FNRS, Dolly en Joop, Topsy en Summer,  Monique en Ed en de vaste groep Monique, Anouck, Astrid, Colette, Cindy, Sabrina, Sanne A en Sanne S!!

facebook

Bezoek ons op Facebook voor meer nieuws over Manege Purmerbos

 

FNRS-logologoknhs veiligheidscertificaat sbb-beeldmerk1VCN fit en veilig logo