Inschrijven manegelessen

  

Om in te schrijven kunt u het inschrijfformulier op onze website invullen. Maar u kunt ook langskomen en het inschrijfformulier aan de balie invullen. U kunt dan meteen zien hoe de lessen zijn.

Informatie voor nieuwe klant

Ben je een nieuwe klant?
Lees hier wat je moet doen!


Eerst melden

Willen jullie je eerst melden in de kantine? Als je nog geen veiligheidscap en/of bodyprotectoctor hebt dan kun je er een huren. Wij verkopen ook veiligheidscaps, rijbroeken, rijlaarzen en bodyprotectors.

Poetsen en opzadelen

Bij paardrijles hoort ook poetsen en opzadelen. De eerste paar (beginners)lessen zullen wij daar uitleg aan geven bij de poetsplaats in stal. De volgende keren kun je het zelf, met hulp, proberen.
Ben jij al een ervaren ruiter en komt nieuw bij onze manege rijden, dan kun je hulp krijgen van ons stalpersoneel die dan laat zien waar alles ligt en hoe wij hier te werk gaan.

Lesovereenkomst

Wij zijn lid van de KNHS en dat houdt in dat onze klanten ook lid worden van de KNHS. Wij zullen dan ook vragen of jij (of je ouders)een lesovereenkomst willen invullen. Je krijgt dan een ruiterpaspoort en een paardenblad een aantal keer per jaar. De kosten hiervan zijn EUR 21,75 per jaar en de KNHS stuurt jou de rekening.

Kwartaalkaart en voorwaarden

Informatie over de kwartaalkaart en de Algemene Voorwaarden vind u op de website of in de informatiemap die ter inzage ligt in de kantine.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan het personeel.

Handboek Leer paardrijden met plezier

Tarieven manege- en privélessen

   

Kwartaalabonnement
t/m 16 jaar
€182,00
Kwartaalabonnement 
vanaf 17 jaar
€207,50
Losse groepsles
t/m 16 jaar
€ 19,00
Losse groepsles
vanaf 17 jaar
€ 21,00
Privéles half uur € 
Lidmaatschap KNHS per jaar € 21,75

 

FNRS voorwaarden

  

FNRS-logo

Bekijk de algemene voorwaarden van de FNRS

 

FNRS-logologoknhs veiligheidscertificaat sbb-beeldmerk1VCN fit en veilig logo